Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výcvikové pobyty s vlastním koněm

Výcvik koní i jezdců ze země i ze sedla (anglie i western) v rámci několikadenního pobytu s programem dle vlastního výběru.

 

article preview

Také v roce 2024 nabízíme v Jezdeckém areálu Haklovy Dvory vícedenní výcvikové pobyty s vlastním koněm. 1 - 2 lekce za den (dopoledne - navečer). Nic nejde rychle a už vůbec ne samo, často se při výcviku vracíme zpátky ke kořenům. Co bude třeba opravit, tak zkusíme opravit nebo najdeme cestu k nápravě pro další práci s koněm. Ať už ze země a nebo ze sedla. Vše, co děláme, se snažíme dělat pro spokojené koně a jejich dvounohé parťáky. Pokud děláme něco jinak, než se učí jinde, vysvětlíme, proč je naše cesta v něčem jiná... Cesty k cíli jsou různé a posouzení rozdílů už necháváme na každém.

Pořadatel: Stáj Ecola s.r.o ve spolupráci s Pavlou Cihlovou a týmem jezdeckého areálu Haklovy Dvory

Individuálně sestavený program podle požadavků klienta. Od výcviku ze země po jezdecký výcvik koně či jezdce, příprava na obsedání, obsedání, retart koně i jezdce, výcvikový program Mountain Trail atd... Ustájení koní přes noc na boxe, s pobytem v menším výběhu přes den. S možností noclehu pro jezdce a doprovod.

Cena za ustájení při pobytu do 3.dnů: 300,-Kč/den

Cena za ustájení při pobytu 4 a více dnů: 250,-Kč/den

--- V ceně ustájení box 18m2, podestýlka, seno, voda, dle možností menší výběh/padock/ohrádka

Cena za nocleh v areálu: 250,-Kč/osobu a noc (WC, sprcha, kuchyňský kout), v zimě 300,-Kč

Cena za individuální lekci 700,-/lekci, SLEVA při vícedenním pobytu a pravidelném výcviku 1-2x denně..

V případě zájmu vyplňte předběžnou přihlášku s požadovaným termínem. Obdržíte od nás předběžnou kalkulaci a po jejím odsouhlasení z vaší strany budete vyzváni k zaplacení zálohy ve výši 20% z celkové částky. Pokud se váš pobyt nebude moct z důvodu "vyšší moci" uskutečnit, zálohu v plné výši vrátíme nebo domluvíme termín náhradní či vhodnou alternativu ve výši zaplacené zálohy.

Mimo aktivit s koňmi doporučujeme výlety po okolí (Vesnice Unesco Holašovice, ZOO a zámek Hluboká n./Vlt., rezervace Vrbenské rybníky, cyklostezky, pěší turistika, pivovar Kněžínek, kulturní a sportovní vyžití všeho druhu v Českých Budějovicích a blízkém okolí. Centrum města ČB je dostupné s MHD se zastávkou 100 metrů od stáje)

Přihlášku najdete ZDE

 


final.jpg