Jdi na obsah Jdi na menu
 


25.-26.1.2020 Seminář Haklovy Dvory

Standardní seminář s Pavlou Cihlovou pro všechny zájemce bez rozdílu úrovně výcviku.

article preview

Od výcviku koní i lidí ze země po výcvik ze sedla. Od základů práce ze země až po  Extreme Trail.

Pro lekce ze země nabízíme možnost zapůjčení našich koní - vhodné pro zájemce, kteří si chtějí osvojit, ujasnit či upevnit principy práce ze země. Naši koně jsou výborní učitelé, ochotní se s člověkem dohodnout, i když signály k nim vysílané nejsou v daném okamžiku příliš čitelné. Tedy není třeba řešit situaci - nevím já a neví ani můj kůň... Cena za půjčení koní je uvedená níže, počet koní je omezený v závislosti na jejich obsazení našimi stálými klienty.

Program (bude upřesněn podle počtu účastníků):

9:00 - sraz účastníků, rozdělení do skupin

9:30 - společná lekce bez koní (teorie, řeč těla, ukázka s koněm)

10:00-13:00 lekce dle rozpisu

13:00 - 14:00 pauza, občerstvení, rozbor dopolední části

14:00 - 17:00 lekce dle rozpisu

2-3 koně ve skupině - v závislosti na požadavcích a úrovni.

V případě nepříznivého počasí bude probíhat výcvik s mobilními překážkami na hale

Omezení:

  • bez účasti hřebců
  • děti od 8 let
  • očkování a AIE dle veterinárních předpisů (oboje ne starší 12 měsíců)

Cena výcviku (v závorce uvedená cena za zapůjčení našeho koně):

500,-Kč / 1 lekce (200,-)

900,-Kč / 2 lekce - 1 den (300,-)

1.600,- / 4 lekce - 2 dny (400,-)

V ceně káva, čaj, drobné občerstvení.

Diváci: 200,-Kč/ půl dne, 300,-Kč / celý den

 

Cena ustájení (box 4x4 m):

300,-Kč/den (seno, voda, podestýlka piliny + sláma). Vlastní seno - sleva 50,-Kč/den. Úklid boxu v průběhu semináře zajišťuje účastník, po odjezdu koně stájová služba. U koní ustájených přes noc zajišťuje ranní a večerní krmení a místování boxu stájová služba. Je možné přijet s koněm den předem po 16.hodině (za poplatek ustájení 150,-Kč). 

Upozornění: z provozních a bezpečnostních důvodů nelze s koněm mezi lekcemi postávat v prostorách areálu mimo box. Pokud nebudete chtít box, musí být kůň umístěný například v přepravníku.

Parkování přepravníků ve dvoře.

Rezervační poplatek splatný předem ve výši ceny za ustájení na účet 2059133093/0800 - do zprávy uveďte jméno a "ustájení kurz". Storno podmínky: rezervační poplatek je nevratný, lze za sebe najít náhradníka

Přihlášky na e-mail ecola@seznam.cz do přihlášky uveďte vaše jméno, informace o koni (jméno, věk, pohlaví, plemeno), požadovaný výcvik a úroveň dosavadního výcviku. Nezapomeňte v průkazu zkontrolovat datum posledního očkování a odběru krve na AIE. Místo na kurzu je potvrzené až po zaplacení rezervačního poplatku.

Zodpovědnost: účastník kurzu nese zodpovědnost za škody způsobené jím či jeho koněm třetím stranám na zdraví i majetku. Je povinen v průběhu lekce (obzvláště při výcviku na extrémních překážkách) dodržovat pokyny vedoucího kurzu a nepřeceňovat schopnosti svoje ani svého koně. Pro výcvik ze sedla je povinný u mládeže do 18 let chránič páteře (nebo bezpečnostní vesta) a přilba. Pro výcvik ze země jsou doporučené rukavice.