Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.3.2020 Anglické soustředění s Danielou Šeneklovou

Jízdárenská práce, kavalety, gymnastika, skoková průprava

article preview

Páté soustředění v Haklových Dvorech s Danielou Šeneklovou. Drezurní práce, kavalety, skoková gymnastika, výcvik koně i jezdce. Od začátečníků koní i jezdců (dosažená jezdecká úroveň krok-klus) až po pokročilé. 2 koně na lekci (1 hodina). Dopoledne jízdárenská práce, odpoledne kavalety, skoková gymnastika a skoková průprava.

Uzávěrka přihlášek ve středu 18.3.2020 večer. Přihlášky budeme zařazovat podle data doručení, v případě předčasného obsazení všech míst budou další v pořadí zařazeni mezi náhradníky. 

Časový rozpis bude zveřejněn 2 dny předem.

Cena za lekci a koně: 400,-Kč

Diváci: 150,-Kč/den nebo 100,-Kč/půlden

Ustájení (box):  300,- Kč  (200,-Kč půl dne = 1 lekce), (podestýlka piliny + sláma, seno, napáječka). Vlastní seno - sleva 50,-Kč

Platné veterinární vyšetření (AIE, očkování). Upozornění: z důvodu bezpečnosti a zachování dobrých sousedských vztahů nelze s koněm postávat v prostorách areálu ani v jeho nejbližším okolí.. Pokud nebudete chtít ustájení na boxe, je třeba koně mezi jednotlivými lekcemi ponechat v přepravníku. Děkujeme za pochopení.

Přihlášky mailem na ecola@seznam.cz uveďte jméno a věk jezdce, jméno, pohlaví, věk a plemeno koně, dosavadní úroveň výcviku koně i jezdce a požadovaný výcvik. (drezura, skoky či obojí a počet lekcí). Pro kavaletovou a skokovou část uveďte prosím i KVH koně, abychom mohli sestavit odpovídající dvojice. 

Záloha ve výši ceny za ustájení je splatná předem, číslo účtu sdělíme po zaslání přihlášky mailem. Záloha je nevratná, lze si však za sebe najít náhradu.

V případě nepříznivých podmínek (stav venkovní jízdárny) budou lekce probíhat na hale, případně se soustředění uskuteční v náhradním termínu  (s přihlášenými bude předem konzultováno).

Upozornění: areál je monitorován kamerovým systémem.

Ing.Daniela Šeneklová

Působí v Bohuslavicích na Vysočině. Jezdeckou licenci ČJF vlastní 30 let. V posledních letech se aktivně věnuje výcviku koní i přípravě jezdců, s aktuálním zaměřením na výcvik mladých koní. Od roku 2013 školí instruktory jezdectví s akreditací MŠMT ČR. V roce 2011 získala titul Vicemistr Vysočiny v drezuře, aktuálně jí můžeme vídat na drezurním obdélníku s vlastním odchovancem - mladým valachem Bailando

sen1.jpg